De Onderwijscoöperatie zoekt leerkrachten die geïnteresseerd zijn in de rol van gespreksleider van dialogen over het onderwijs.

Wat is een Dialoog?
In een prettige omgeving gaan maximaal acht deelnemers onder begeleiding van een gespreksleider in gesprek gedurende ongeveer 2 uren over een thema dat hen aan het hart gaat.

De dialoog bestaat uit vier stappen:
– kennismaken
– ervaringen delen
– dromen
– zelf in actie komen

Om de dialoog goed te begeleiden is het belangrijk dat de gespreksleider een training volgt in de methodiek. ‘Nederland in dialoog’ zal deze training samen met de Onderwijscoöperatie verzorgen.

Lijkt het je wat om gespreksleider te worden? Meld je dan aan voor de proefdialoog op 25 juni as. tussen 17.00 en 20.00 uur bij de Onderwijscoöperatie, Muntstraat 5 te Utrecht. Voor wat te eten wordt gezorgd.

Deze proefdialoog heeft als thema ‘Jij maakt het verschil in onderwijs’.
Naar aanleiding van de proefdialoog bespreken we de mogelijkheden om de training te gaan volgen en om tijdens evenementen zoals het congres van 8 oktober a.s. van de Onderwijscoöperatie, dialogen te begeleiden. Daarnaast is het de bedoeling dat je zelf dialoogtafels in je school en je eigen omgeving gaat organiseren.

Aanmelden kan via Secretariaat@onderwijscooperatie.nl. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met het secretariaat via 030-2306960.

NB. Voor deze dag worden alleen de reiskosten vergoed.