PrintSpeciaal voor muziekdocenten uit het Voorgezet Onderwijs

De succesvolle inspiratiedagen van 2013 krijgen een vervolg!

Vorig jaar organiseerden de VLS en de Music+ Academy samen een tweetal inspiratiedagen voor muziekdocenten uit het VO. De spotlight stond bij deze dagen op het eigen muzikantschap van de deelnemers. Dat deze focus aansprak bleek uit de 70 deelnemers die we mochten begroeten.

Foto 24 okt 2013

Wat kun je verwachten in editie 2014-2015?

Dit jaar strijken we neer op 4 verschillende plekken. De dag staat (wederom) in het teken van je eigen muzikantschap en ontwikkeling. Dit vanuit de overtuiging dat het eigen musiceren een belangrijke (dé belangrijkste?) inspiratiebron vormt om anderen te kunnen enthousiasmeren.

Onder de bevlogen leiding van een zeer gevarieerd team van docenten werk je aan verschillende aspecten van je eigen muzikaliteit. Workshops bieden frisse inzichten en ervaringen op het gebied van zang, improvisatie, performance, ritmiek en body movement. Daarnaast zal reflectie op de vertaling naar het eigen docentschap niet ontbreken.

Doe je dit jaar (weer) mee?

Zowel leden als niet-leden van de VLS zijn van harte welkom.

Kijk voor het programma op http://musicplusacademy.nl/aanbod/inspiratiedagen/. Hier kun je je ook inschrijven. Als je er snel bij bent, kun je nog profiteren van het vroegboektarief.

We kijken uit naar je komst!

 M-A__0012__BD41984