ABP verkiezingenVolgende week start in Nederland een buitengewoon belangrijke verkiezing.
Voor het eerst in de geschiedenis krijgen duizenden landgenoten de gelegenheid om te stemmen voor een nieuw ABP-Verantwoordingsorgaan. Om precies te zijn tussen 11 en 28 maart.

Maar liefst 236 mensen hebben zich op 18 kandidatenlijsten verkiesbaar gesteld. Een mix van jong en oud, van mannen en vrouwen, van actieve deelnemers en pensioengerechtigden. De CMHF, de Centrale van Middelbare en Hogere Functionarissen bij Overheid, Onderwijs, Bedrijven en Instellingen doet mee met twee kandidatenlijsten, een voor de actieve deelnemers en een voor de pensioengerechtigden.

Onze vereniging VLS is aangesloten bij deze Centrale, die al jarenlang aantoonbaar opkomt voor de (pensioen-)belangen van onze leden (bij ABP). Als bestuur willen we ontzettend graag – en bij voorkeur met nog meer menskracht – dat de CMHF dat werk voortzet in het nieuwe ABP-Verantwoordingsorgaan. Maar dat kan alleen met steun van alle leden van de bij de CMHF-aangesloten verenigingen.

Als u massaal stemt op de CMHF-vertegenwoordigers (onze vertegenwoordigers voor actieve deelnemers of de pensioengerechtigden van ABP) kunnen we onze invloed blijven uitoefenen. En dat is en blijft van enorm groot belang!

Daarom doen we een heel dringend beroep op u als lid van onze vereniging om zeker gebruik te maken van uw stemrecht en massaal te stemmen op de CMHF. Wellicht bent u ook bereid dit bericht door te sturen naar collega’s en bekenden die (nog) geen lid zijn van onze vereniging of van de CMHF, maar wel overwegen dit te worden.

Mogen we rekenen op uw medewerking?

Het bestuur van FvOv / VLS

Lees ook dit pensioenartikel van CMHF-lijsttrekker van de actievenlijst, Jacqueline van Langeraad, zij is onderhandelaar van de FvOv!