De Onderwijscoöperatie zoekt leraren voor diverse functies.

  • Ambassadeur Onderwijscoöperatie;
  • Leden adviescommissie NRO;
  • Coach Lerarenontwikkelfonds (LOF).

De Onderwijscoöperatie is van, voor en door de leraar. Bij de Onderwijscoöperatie werken daarom een paar honderd mensen uit de sectoren die zij vertegenwoordigt: leraren basis-, voortgezet-, speciaal- en middelbaar beroepsonderwijs. Deze collega’s werken voornamelijk op school. Daarnaast werken zij, afhankelijk van de functie, een paar uur tot een dag per week bij de Onderwijscoöperatie.
Ook geïnteresseerd om je bv. als ambassadeur in te zetten voor een sterke, professionele beroepsgroep?

Kijk voor de diverse functieomschrijvingen op de site van de Onderwijscoöperatie. Heb je interesse in één van bovenstaande functies, je bent (of wordt) registerleraar én je bent lid van een onderwijsvakorganisatie die deel uit maakt van de FvOv? Stuur dan aan de FvOv via info@fvov.nl een mail met:

  • je motivatie;
  • je cv;
  • de naam van de FvOv-onderwijsvakorganisatie waar je lid van bent.

De Onderwijscoöperatie bestaat uit de vier grootste onderwijsorganisaties (FvOv, CNV Onderwijs, Platform VVVO en AOb). Voor alle leraren die bij de Onderwijscoöperatie werken geldt dat zij registerleraar en lid moeten zijn van een van de vier lidorganisaties. Voor meer informatie kan je, ook als je (nog) geen lid bent van de FvOv, contact opnemen met de Onderwijscoöperatie, zie voor contactgegevens de bestanden van de functieomschrijvingen.