Woensdagmiddag 29 november: Meet-up bijeenkomst met minister Arie Slob en het onderwijsveld.
Locatie: AFAS Live in Amsterdam.
GRATIS KAARTEN BESCHIKBAAR VANAF MAANDAG 20 NOVEMBER 17.00 UUR VIA WEBSITE PO-FRONT.

Het PO-Front organiseert op woensdagmiddag 29 november vanaf 15.00 uur een openbare bijeenkomst met minister Slob in AFAS Live in Amsterdam. Leraren, onderwijsondersteuners, schoolleiders en schoolbestuurders gaan in gesprek met de minister over een eerlijk salaris en minder werkdruk in het primair onderwijs.

Gratis kaarten beschikbaar
Vanaf aanstaande maandag 20 november 17.00 uur zijn er een kleine 500 gratis kaarten beschikbaar via de website van het PO-Front. De kaarten zijn alleen beschikbaar voor onderwijspersoneel uit het primair onderwijs. Wees er snel bij, want op = op.

Live te volgen op scholen
Het PO-Front zorgt voor een livestreamverbinding, zodat iedereen de sessie online kan volgen in de personeelskamer op school. Verdere communicatie over programma en exacte tijden volgt via de website pofront.nl.

Het PO-Front bestaat uit PO in actie, vakbonden AOb, CNV Onderwijs, FNV Overheid en FvOv, Schoolleidersvereniging AVS en werkgeversorganisatie PO- Raad. Het PO-Front voert sinds het voorjaar 2017 actie voor een eerlijk salaris en minder werkdruk in het primair onderwijs.