Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober organiseert de Onderwijscoöperatie de lustrumeditie van het Lerarencongres. Dit tweedaagse congres is van en voor leraren in basis-, speciaal, voortgezet en middelbaar (beroeps)onderwijs. Twee dagen vieren we het leraarschap met 100 workshops van collega’s, een boksring met politici, de MAAKtent, de LOF-oogstmarkt, simulaties van het register, inspirerende lezingen en verrassende activiteiten. Ook zijn er BRENG-rondes waar je je ervaringen met collega’s kunt delen. Bekijk het online programma.

Bovendien bezoekt Hare Majesteit Koningin Máxima vrijdagmiddag 6 oktober het congres. Ze is aanwezig bij de presentatie van een nieuw parlement van 24 leraren (Afvaardiging van de Deelnemersvergadering) en neemt een kijkje bij enkele workshops. Het congres, dat jaarlijks bezocht wordt door zo’n 1.500 leraren, wordt op zaterdagmiddag 7 oktober afgesloten met de bekendmaking van de winnaars van de verkiezing Leraar van het Jaar 2017.

Kom ook naar het tweedaagse Lerarencongres op 6 en 7 oktober, bij ROC Midden Nederland in Amersfoort. Bestel nu je gratis tickets via deze link. En wil je op de hoogte blijven van laatste nieuwtjes? Geef dan aan op ons Facebook-evenement dat je aanwezig bent en/of like onze Facebook-pagina.