Informatiebijeenkomsten voor scholen in Rotterdam en Vlissingen

Op 14 oktober is Rotterdam het middelpunt van de landelijke kick-off van de Impuls muziekonderwijs, een nieuwe subsidieregeling van het Fonds voor Cultuurparticipatie. Scholen kunnen hiermee hun muziekonderwijs verbeteren, onder andere door samenwerkingen aan te gaan met andere partijen uit het muziekveld.

Tegelijkertijd met de kick-off in Rotterdam publiceert het Fonds voor Cultuurparticipatie de subsidiemogelijkheden op haar website. Scholen kunnen zich vanaf dat moment inlezen en voorbereiden op een subsidieaanvraag. Een aanvraag indienen is mogelijk vanaf november.

De landelijke aftrap van de regeling wordt georganiseerd door het Kenniscentrum Cultuureducatie Rotterdam (KCR). Na afloop van deze kick-off met muzikale optredens kunnen Rotterdamse scholen deelnemen aan een informatieve bijeenkomst.

In de provincie Zeeland wordt tegelijkertijd een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd in Vlissingen door de Hogeschool Zeeland. Ook hier zijn de scholen en muzikale organisaties van harte welkom. Meer informatie via onderstaande links:

Voorlichtingsbijeenkomst Impuls Muziekonderwijs
Impuls Muziekonderwijs