In februari startte de PO-Front-estafette in Groningen, het onderwijspersoneel in de provincies Zuid-Holland en Zeeland sluiten met een grote stakingsdag de reeks af. Jilles Veenstra, voorzitter FvOv: ‘Komt allen naar Rotterdam, dat is de laatste mogelijkheid om voor Prinsjesdag nog een helder signaal af te geven naar de minister en het kabinet. Er zijn stappen gezet maar we zijn er nog niet. Er ligt nog een forse claim voor de leerkrachten in het primair onderwijs maar ook de ondersteuners hebben recht op meer!

Het programma op 12 september 2018 in Rotterdam ziet er als volgt uit:

  • 11.30 uur Verzamelen op het Wilhelminaplein
  • 12.00 uur Start demonstratie, via Erasmusbrug naar Het Park bij de Euromast
  • 13.30 uur Korte manifestatie op de Kievitsweide in Het Park bij de Euromast

Stakingsoproep
De leden van de FvOv-verenigingen, die werkzaam zijn in het primair onderwijs, ontvangen via hun eigen vereniging de stakingsoproep. Ook worden zij op de hoogte gehouden van vervoersmogelijkheden, het programma en andere details over de stakingsactie via de FvOv- en de diverse verenigingsmedia.

Help 12 september mee als vrijwilliger!
De organisatie van deze staking is een megaklus. Hiervoor zijn veel vrijwilligers nodig. Help jij mee op 12 september? Wat krijg je ervoor terug: een mooie dag waarop je veel collega’s ziet en spreekt en een reiskostenvergoeding. Geef jij je hier op? Alvast hartelijk dank!