Op woensdag 27 november 2019 vindt het 13e landelijke WMS congres plaats in de ReeHorst in Ede met als thema Meer verantwoordelijkheden, meer samenwerking. Dit congres is bestemd voor iedereen die betrokken is bij de medezeggenschap in het funderend onderwijs: leden van de (G)MR (ouders, personeel en leerlingen)en OPR, schoolbestuurders en -directeuren en andere geïnteresseerden.

Keynote speaker
Boris van der Ham, oudpoliticus, acteur en voorzitter van het Humanistisch Verbond. Als democratieactivist en oud-Kamerlid weet Van der Ham als geen ander hoe belangrijk samenwerking is. Van der Ham geeft bovendien een masterclass in de eerste workshopronde. DNL theatercollectief gaat tijdens het plenaire deel op geheel eigen wijze in op het thema en zorgt voor de luchtige toets.

Workshops, sessies en lezingen
De landelijke (onderwijs)organisaties en een aantal deskundigen uit de praktijk verzorgen in drie rondes 47 inspirerende workshops, sessies en lezingen, waaruit u een keuze kunt maken. Een deel daarvan sluit aan bij het thema, maar ook actuele ontwikkelingen komen aan bod.

Volledige programma

Meer informatie en deelnamekosten

Aanmelden

Doelgroep
Om u te helpen bij uw keuze voor een workshop of lezing zijn onder de titel de sector, voornaamste doelgroep en de werkvorm aangegeven. Lees voordat u uw keuze maakt de korte beschrijving die u vindt onder de knop: meer informatie. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Bij de meeste workshops geldt een maximaal aantal deelnemers. Vol is vol!