Het Lerarencongres: de plek om met en van elkaar te leren en met collega’s te werken aan professionalisering. Het programma wordt samen met leraren opgesteld. De thema’s van het congres hebben direct verband met het dagelijkse werk van de leraar en komen voor in de Lerarenagenda van OCW en de Agenda Beroepsgroep Leraren. Leraren verzorgen tientallen workshops en lezingen!

Kijk voor het volledige programma op de website van de Onderwijscoöperatie.

Komt u ook? Schrijf u snel (gratis) in!

Wat biedt deze dag u als startende leraar?

Tijdens dit congres is er een speciaal programma bedoeld voor startende leraren; voor alle leraren uit het po, vo, mbo en speciaal onderwijs, die minder dan vier jaar werkzaam zijn in het onderwijs.

Leer kijken over de grenzen van uw eigen school, hoor wat er allemaal gebeurt in onderwijsland, laat u inspireren door verschillende sprekers op het Lerarencongres, deel uw ervaringen met zowel zeer ervaren docenten als met andere starters, haal praktijktips op en ervaar wat passie is op een plek speciaal voor startende leraren. Het programma wordt georganiseerd en geleid door zeer ervaren leraren, leraren die ooit Leraar van het Jaar zijn geweest in het po, vo, mbo of so en zich verenigd hebben in de LerarenKamer.