Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

maart 2021

Online inspiratie Praktijkonderwijs

19 maart, 15:00 - 16:30
Zoom

De VLS organiseert intervisie bijeenkomsten voor muziekdocenten in het VO en PO. Rondom actuele onderwerpen. De bijeenkomsten zijn uitgesplitst naar verschillende doelgroepen, maar iedereen is altijd welkom om met collega's van gedachten te wisselen, meningen en tips te delen. Per bijeenkomst staan twee onderwerpen centraal, maar ideeën voor andere onderwerpen zijn welkom. Op vrijdag 19 maart modereert Carmen Hovestad een intervisie bijeenkomst voor docenten die les geven in het Praktijkonderwijs. Schrijf je hieronder in!

Meer weten »

Online intervisie PO

25 maart, 15:00 - 16:30
Zoom

De VLS organiseert intervisie bijeenkomsten voor muziekdocenten in het VO en PO. Rondom actuele onderwerpen. De bijeenkomsten zijn uitgesplitst naar verschillende doelgroepen, maar iedereen is altijd welkom om met collega's van gedachten te wisselen, meningen en tips te delen. Per bijeenkomst staan twee onderwerpen centraal, maar ideeën voor andere onderwerpen zijn welkom. Op donderdag 25 maart modereert Allerd van den Bremen een intervisie bijeenkomst voor docenten die les geven in het PO. Schrijf je hieronder in:

Meer weten »

Online intervisie bovenbouw vmbo

25 maart, 16:30 - 18:00
Microsoft Teams

De VLS organiseert intervisie bijeenkomsten voor muziekdocenten in het VO en PO. Rondom actuele onderwerpen. De bijeenkomsten zijn uitgesplitst naar verschillende doelgroepen, maar iedereen is altijd welkom om met collega's van gedachten te wisselen, meningen en tips te delen. Per bijeenkomst staan twee onderwerpen centraal, maar ideeën voor andere onderwerpen zijn welkom. Op donderdag 25 maart modereert Erik Bogers een intervisie bijeenkomst voor docenten die les geven aan de bovenbouw vmbo. Schrijf je hieronder in!

Meer weten »

Online intervisie onderbouw VO

31 maart, 16:30 - 18:00
Microsoft Teams

De VLS organiseert intervisie bijeenkomsten voor muziekdocenten in het VO en PO. Rondom actuele onderwerpen. De bijeenkomsten zijn uitgesplitst naar verschillende doelgroepen, maar iedereen is altijd welkom om met collega's van gedachten te wisselen, meningen en tips te delen. Per bijeenkomst staan twee onderwerpen centraal, maar ideeën voor andere onderwerpen zijn welkom. Op woensdag 31 maart modereert Joost Overmars een intervisie bijeenkomst voor docenten die les geven aan de onderbouw VO. De onderwerpen: 1. Hoe functioneert een muzieksectie, succesvol hoe…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen