Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vocal Leadership in School (Merel Martens)

12 mei, 15:30 - 16:45

€40

Als je klaar bent voor innovatieve en inspirerende nieuwe lesideeën, waarmee je je leerlingen activeert, het ijs breekt, hun vaardigheden en creativiteit kunt trainen en ze vol overgave laat zingen, kun je je NU opgeven!

Vocal Leadership in School stimuleert gedeeld leiderschap en initiatief. Daarnaast is één van de kernwaarden het creëren van een veilige omgeving en sfeer. Met de methodes bied je de leerlingen een duidelijk kader waarbinnen zij zelf leren leiding te nemen, te componeren en nieuwe (vocale) muziek te ontdekken. Hierdoor wordt de leerling mede-eigenaar van het muzikale proces en het eindproduct. Naast de muzikale ontplooiing, zorgt Vocal Leadership ook voor een gezond en veilig sociaal klimaat, waarbinnen de eigenwaarde en creativiteit van de leerling worden gestimuleerd.

Merel Martens ontving, na het afronden van een bachelor Docent Muziek en Koordirectie Lichte Muziek, in mei 2015 haar Master titel in Vocal Leadership van RAMA. Haar naam is in Nederland verbonden aan verschillende succesvolle groepen als Pitch Control, MAZE, The Junction, Dutch Organic Choir and VOÏSZ Vocal Projects.

Schrijf je in (€ 40,- excl. BTW; studententarief € 20,- excl. BTW)

Gegevens

Datum:
12 mei
Tijd:
15:30 - 16:45
Kosten:
€40
Site:
https://www.musicplusacademy.nl/scholing-en-inspiratie/online-inspiratiesessies/

Organisator

Music+ Academy
Telefoon:
06 15042568
E-mail:
info@musicplusacademy.nl
Site:
https://www.musicplusacademy.nl

Locatie

Zoom