Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Boys, keep on singing! Zoomposium

25 juni, 13:00 - 17:00

€40

De ontwikkeling van jongens én hun stem

Op vrijdag 25 juni organiseren de Stichting Boys, keep on singing!van 13.00 uur tot 17.00 uur een Zoomposium over de ontwikkeling van jongens én hun stem.

Programma

Het Zoomposium begint met een pitch van docent en onderzoeker Dick van der Wateren: ‘Jongens en meisjes ontwikkelen zich anders. Daar moeten we meer rekening mee houden in de opvoeding en het onderwijs.’ Daarna kunnen de deelnemers kiezen uit vijf presentaties in ‘breakout rooms’. Van der Wateren zal in zijn presentatie verder ingaan op de vraag: ‘Wat doen we met de energie van jongens, de drang naar zelf uitzoeken, creativiteit en leren via trial & error?’ Een ander belangrijk thema is de stemmutatie bij jongens. KNO-arts en foniater Jurjaan Snelleman behandelt het verschil in de ontwikkeling van de stem bij jongens en meisjes en zangdocent Ivette van Laar verzorgt een presentatie over de stemmutatie van jongens in de klas. Zanger, dirigent en logopedist Michel de Kort gaat in op de vocale loopbaan van een jongenssopraan/alt. Vakleerkracht muziek Marius Diepenhorst neemt de deelnemers mee in zijn vraagstuk over de innerlijke overtuiging van jongens dat ze kunnen zingen. Componist Jeroen Schipper sluit het Zoomposium muzikaal af.

Lees hier meer over het programma van het Zoomposium of meld je hier direct aan. Deelname kost € 40 en je deelnamebewijs koop je via www.podiumplein.nl.

Gegevens

Datum:
25 juni
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€40
Site:
www.podiumplein.nl

Locatie

Zoom