Jezelf als leraar verder ontwikkelen, wie is jouw leraar van het jaar en ben jij al registerleraar?
Aanmelden kan bij de Onderwijscoöperatie!

Onderwijspioniers2Onderwijs Pioniers MBO
Als leraar heb je vaak allerlei ideeën over wat er beter kan op school. Vanaf nu kunnen leraren in het MBO hun idee indienen bij Onderwijs Pioniers MBO. Hiervoor is een budget van € 4.000,- per idee beschikbaar én je kunt rekenen op professionele ondersteuning. Inschrijven kan tot en met 9 mei 2016. Kijk voor meer informatie en om mee te doen op Onderwijspioniers.nl.

leraren ontwikkelfonds3e ronde LOF
De derde en tevens laatste aanvraagronde van LOF loopt tot 9 mei 2016. Voor de 3e en laatste ronde van dit jaar nodigen we vooral leraren uit het PO uit om mee te doen. Tot nu toe blijft het aantal aanmeldingen uit het PO achter bij het VO. Dus heb je een idee? Kijk naar de tips&trics en meld je aan!

leraar-van-het-jaarNomineer nu jouw leraar!
Ken jij een geweldige leraar die zijn leerlingen en collega’s dagelijks weet te inspireren? Een leraar die zijn vak verstaat en die als ambassadeur vakmanschap en passie uitstraalt. Nomineer die leraar dan voor de Verkiezing Leraar van het Jaar 2016. Tot maandag 9 mei a.s. kunnen leraren, schoolleiders, onderwijs(ondersteunend) personeel, maar ook leerlingen en ouders hun favoriete leraar aanmelden. De winnaars worden rond 5 oktober, de Dag van de Leraar, bekendgemaakt.
Om je leraar aan te melden en voor nadere informatie, bezoek je de website van de Onderwijscoöperatie.

registerleraar.nlAanmeldingen bij registerleraar.nl
Er zijn nu meer dan 40.000 aanmeldingen bij registerleraar.nl. Het aantal aanbieders en goedgekeurde activiteiten neemt ook gestaag toe. De achterstand bij de verwerking van de registratieaanvragen van leraren is weggewerkt. Leraren die zich inschrijven, krijgen nu binnen een week een reactie.