BMABuma Cultuur initieert voor het derde schooljaar op rij het programma Buma Music Academy. Een forse ruggensteun voor vooral die VO scholen, waar het muziekonderwijs onder druk staat of verdwenen is.

De Buma Music Academy bestaat uit een gratis lesprogramma (voor Muziek, CKV en KUA) en – optioneel – een spetterende landelijke schoolact competitie. Het lesmateriaal omvat zes modules met meer dan dertig lessen en motiverende lesvideo’s (met bekende Nederlandse bands/acts) , en is zodanig opgezet dat de docent de volledige vrijheid heeft om – naar gelang de beschikbare tijd en het niveau van de leerlingen – zijn/haar eigen lesroute uit te stippelen. Naast het lesprogramma zijn er leuke buitenschoolse extra’s voor de deelnemende klassen te verdienen. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website www.bumamusicacademy.nl

Wilt u zich komend schooljaar in de klas bezighouden met popmuziek, geschiedenis, tekstschrijven, compositie en alles wat te maken heeft met de professionele muziekwereld?
Het aanmeldingsformulier vindt u op de website van Buma Music Academy.

BELANGRIJK VOOR MUZIEKDOCENTEN:

Ook als u weinig gebruik maakt van het – deze zomer weer vernieuwde – lesmateriaal, kunt u met uw inschrijving in aanmerking komen voor de gratis workshops, meet & greets, backstage rondleidingen en andere extra’s.

Meer weten? Ga naar Buma Music Academy, of bel met 024-378 24 62.