De cao-partijen (Aob, CNV Onderwijs, AVS, FvOv en PO-Raad) zijn gestart met de onderhandelingen voor een nieuwe cao voor het primair onderwijs. We vinden het belangrijk om jou daarbij te betrekken. Jullie zijn ten slotte degene in de praktijk met de afspraken te maken hebben.

Een veelbesproken onderwerp is het personeelstekort. Wat kunnen we doen om ervoor te zorgen dat teams en medewerkers niet ziek worden? Hoe maken we de sector nog aantrekkelijker voor de huidige medewerkers en de nieuwe lichting? Hoe zorgen we ervoor dat zij langere tijd in de onderwijssector actief blijven?

Tijdens de NOT 2019 stellen wij jullie deze en meerdere vragen. In korte interactieve sessies gaan we graag met jou in gesprek. Gespreksleiders Sofie van den Enk en Joep Stassen leggen je een aantal interessante stellingen voor. Na iedere stelling krijg jij de kans om de meningen van anderen in de zaal te verkennen en met hen van gedachten te wisselen. Alle cao-partners, PO-Raad, AOb, CNV Onderwijs, FvOv en AVS zijn aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. En dat is nog niet alles, aan het einde van iedere sessie vindt er ook een loterij plaats.

Woensdag 23 januari
Gespreksleider: Joep Stassen
Locatie: Mission zaal
Tijden: 13.00 uur en 14.00 uur

Vrijdag 25 januari
Gespreksleider: Sophie van den Enk
Locatie: Prinses Beatrix zaal
Tijden: 13.00 uur en 14.00 uur

Zaterdag 26 januari
Gespreksleider: Sophie van den Enk
Locatie: Mission zaal
Tijden: 13.00 uur en 14.00 uur

Wil jij bijdragen aan de verbetering van het primaire onderwijs of heb je een dringende vraag aan een van de andere cao-partners?
Aanmelden voor de bijeenkomsten is niet noodzakelijk, je bent welkom!
Toegang tot de NOT kan je (gratis) krijgen als je je HIER registreert.