Op 9 maart 2013 organiseert beatsNbits weer hun jaarlijkse Studiedag. Via deze weg willen ze de leden van de VLS hier graag voor uitnodigen!
Ook dit jaar hebben wij voor u een interessant programma weten samen te stellen. We beginnen met een lezing van Willem-Jan Renger, lector Kunst & Techniek aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Dhr. Renger is programmaleider Applied Game Design en Creative Design for Motivational Learning & Transfer, beide gericht op het toepassen van game-principes in andere contexten dan entertainment.

Bij het middagprogramma wordt u ingedeeld in twee soorten groepen: docenten die al gebruikmaken van BeatsNbits en docenten die kennis willen maken met deze digitale muziekmethode.

Gedurende de dag is er voldoende gelegenheid om met collega muziekdocenten van gedachten te wisselen en om kennis te maken met de digitale muziekmethode!

Programma 9 maart 2013, Posttheater Arnhem
10.15 Inloop
11.00 Spreker: Willem-Jan Renger
12.00 Lunch
13.00 Middagprogramma
14.30 Pauze
15.00 Gezamenlijk programma
16.00 Afsluiting met borrel

Deze geheel verzorgde studiedag is gratis! Na afloop zal er een certificaat van deelname voor u klaarliggen.
Vooraf aanmelding is verplicht en kan eenvoudig via bnb-academy. Wees er snel bij, want er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Wij hopen u te ontmoeten op 9 maart te Arnhem!
Met vriendelijke groet,
BeatsNbits