zingesZingen in de klas: het is goed voor de ontwikkeling van kinderen én ontzettend leuk! Maar het gebeurt helaas niet altijd structureel in het basisonderwijs. Met de campagne ‘Zing’es’ vragen Muziek Centrum Nederland, Fonds voor Cultuurparticipatie en Kunstfactor aandacht voor het belang van zingen in de klas.

Graag nodigen wij u uit voor een inspirerende en gevarieerde kick-off bijeenkomst van de campagne Zing’es. Deze vindt plaats op woensdag 30 november in de Doelen in Rotterdam. De dag start met een symposium, met een viertal interactieve workshops waarbij zingen in de klas centraal staat en een paneldiscussie. De feestelijke muziektheatervoorstelling ‘Zing’es de hele dag door!’ met onder andere Loes Luca, Kim Hoorweg, de Utrechtse Studenten Cantorij en zingende schoolklassen sluit deze dag af. Als bijlage treft u het volledige programma aan.

Informatie over het project vindt u hier. U kunt zich ook opgeven voor deze dag via Zing’es. Op het webformulier kunt u meteen de keuze voor de workshop aangeven. Na ontvangst van het volledig ingevulde formulier ontvangt u van ons een bevestiging van uw deelname. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden. Bovendien ontvangen de eerste 50 aanmeldingen een gratis boek van keynotespreker Marcel van Herpen.
Aan het bijwonen van het symposium en de voorstelling zijn vanzelfsprekend geen kosten verbonden.

Ik hoop u te mogen verwelkomen op 30 november!
Met vriendelijke groet, mede namens Muziek Centrum Nederland en Fonds voor Cultuurparticipatie,
Tom de Rooij
Directeur Kunstfactor

PROGRAMMA
FLYER