Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober organiseert de Onderwijscoöperatie weer twee dagen vol inspirerende, interactieve workshops en activiteiten: het Lerarencongres 2017. Ook dit jaar is het congres te gast bij het ROC Midden Nederland in Amersfoort. Noteer deze data dus alvast in je agenda en geef het door aan je collega’s.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het invullen van de workshops begonnen. We hopen ook dit jaar weer op veel inhoudelijke bijdragen van leraren. Bekijk hier een impressie van vorig jaar.

Geef jij (of iemand die je kent) workshops waar je collega’s het een week later nog over hebben? Of heb je een inspirerend verhaal te vertellen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier bijdragen.

De programmacommissie (bestaande uit leraren van verschillende sectoren) ontvangt graag jullie voorstellen. Het programma is van, voor en door de leraar, waarbij interactie en kennisdeling centraal staan. Aanmelden kan tot en met 2 april 2017.
Eind mei laat de programmacommissie weten welke bijdragen zijn opgenomen in het programma. Het congres is niet bedoeld voor aanbieders van commerciële producten binnen het onderwijs.